ЕТО У КОГО ПОПАДНА НОМЕРЪТ – УБИЕЦ 0888 888 888, КОЙТО БЕ И НА КОСЬО САМОКОВЕЦА

ЕТО У КОГО ПОПАДНА НОМЕРЪТ - УБИЕЦ 0888 888 888, КОЙТО БЕ И НА КОСЬО САМОКОВЕЦА

Прокълнатият джиесем номер 0888 888 888 отново е активиран! Легендарните осмици, които някога бяха притежание на Владимир Грашнов и Косьо Самоковеца, в момента звънят за млада варненска старлетка на име Мила.

Едва прехвърлилата 20-ака брюнетка е спрягана за последната интимна половинка на митичния морски гангстер Димитър Роев – дългогодишна дясна ръка на Иво Иванов – Гела, който в момента лежи във варненския затвор. Миналата година 47-годишният мъж беше пипнат в Испания и екстрадиран у нас, за да излежава 9-годишна присъда. Страшилището Роев, който минаваше за един от най-добрите бомбаджии в родния ъндърграунд в началото на новия век, обаче не се свени да обгрижва близката до сърцето си Мила и иззад решетките.

Първият притежател на фаталния номер 0888 888 888 бе бившият генерален директор на МТел Владимир Грашнов. Той почина от рак в разцвета на силите си на 48-годишна възраст. В ъндърграунда още се говори, че може да е ликвидиран с плутоний подобно на Александър Литвиненко. Говори се, че той е бил убит по поръчка на Майкъл Чорни, като го вкарали в стая с радиация. Причината – Грашнов бил заподозрян, че е откраднал над 10 милиона лева от компанията на руския мафиот с еврейски произход.

След него деветте осмици наследи картофеният бос Константин Димитров – Самоковеца, който бе разстрелян показно пред магазин за диаманти в Холандия през 2003 г. Персоната му привлече внимание, след като се появи на снимка как носи ковчега на убития бос на ВИС Васил Илиев. От обикновено пиколо на хотел роденият в Самоков бъдещ гангстер успя да се издигне в йерархията на подземния свят.

Последният притежател на сатанинските осмици станал разстреляният с 10 куршума – сенчестият бизнесмен Константин Дишлиев. Той бе ликвидиран пред индийския ресторант „Тадж Махал“ в София през 2005 г. Дишлиев официално се занимавал с лихварство, но бил разследван и за пране на пари – превод от два милиона евро към негова фирма.

За известно време телефонът бе собственост и на Христо Стоичков. Точно тогава обаче се случи ужасяващ инцидент с Ицо – той бе зверски пребит от Жоро Илиев след пиянски запой. Ицо лежа в болница дни наред, а пред обществеността се лансира версията, че е бил ударен от ток и е станал жертва на битов инцидент. След случката, която едва не коствала живота му, Камата тутакси върнал злополучната карта с „осмиците“.

Съдбовният номер дори стана повод за обширна публикация в британския вестник „Дейли телеграф“. В нея се разказва надълго и нашироко как МТел е спрял от употреба номера, тъй като собствениците на деветте осмици до един са се преселили в отвъдното. Според наши източници поради суеверие и лош късмет никой не искал номера. От известно време обаче цифровата комбинация отново е активна. От мобилната компания пък отказват коментар за фаталния номер, тъй като касаело индивидуални клиенти.

източник и снимка: vsekiden.com

Източник: bradva.bg