Нови драми разтърсват „Откраднат живот“: Какво ще се случи в сериала?

Нови драми разтърсват „Откраднат живот“: Какво ще се случи в сериала?

Откраднат живот, в третия си сезон, се тресе от нови драми

Откраднат живот предлага на зрителите лавина от заплетени ситуации и още по-трудни избори. Продуцентите са подготвили спиращи дъха епизоди. 50 на бой, които вече се въртят по Нова телевизия. Драма настига д-р Калин Генадиев. Младият лекар е болен от вирус, който е донесъл от Судан.

Там той замина в мисията „Лекари без граница”. Продуцентите обаче обмислят дали да го убият или да го спасят. В момента са заснети 30 епизода и „животът” му в поредицата още бил под въпрос. Въпросът за болестта му щял да е след един от най-силните моменти в хитовата лекарска поредица.

Небиологичният му баща, проф. Иван Генадиев ще се опита да го отклони от операционната маса. Д-р Генадиев обаче настоявал да работи докрай, въпреки че е опасен за пациентите, които оперира.

Героят на Димо Алексиев попада в ощетените от съдбата, заради болестта и разкритието за размяната. Но лъч светлина в мрачния му делник внасяла любовта на пиарката на болницата.Двамата с Наталия се сближиха в края на втория сезон. Но до бебе и брак няма да ес стигне. Сценаристите нямали такива планове, въпреки че зрителите очакват подобен развой на нещата.

С наследник най-вероятно щели да се сдобият д-р Захариева и д-р Василев. Сле спонтанния аборт, който преживя, Биляна ще има репродуктивни проблеми. Дали ще си осиновят дете, ще видим, не разкриват от екипа на „Откраднат живот”.

Луиза Григорова ще бъде в ролята на лекар от „Спешна помощ” на болница „Св. Кирил”. Въпреки излъчването си на тийнейджър, в сериала ще е сериозен коремен хирург.
Епизодичните роли също ще се радват на познати лица. Плеймейтки и манекенки напирали да са пациентки на д-р Василев и д-р Генадиев. Красавиците дори не искали хонорар, само да се докоснат до секссимволите си.

Нови драми в „Откраднат живот“

Не липсвали и настъпателни фенки. Те непрекъснато пращали писма до шефовете на „Откраднат живот”, за да ги включат в продукцията.

Източник: kliuki.ws