МАЗАЛО! ГРЪМНА СРАМНАТА ТАЙНА НА АНТОН ХЕКИМЯН! НИЩО НЯМА ДА Е СЪЩОТО, НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗБИРА, ЧЕ Е

МАЗАЛО! ГРЪМНА СРАМНАТА ТАЙНА НА АНТОН ХЕКИМЯН! НИЩО НЯМА ДА Е СЪЩОТО, НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗБИРА, ЧЕ Е

Advertisement:

Преди две години Антон Хекимян настояваше час по-скоро да узакони връзката си с Василена Гръбчева

Преди две години Антон Хекимян настояваше час по-скоро да се венчае с половинката си Василен Гръбчева. Днес той не иска и да чуе за брак. Пред близките си тв водещият оправдава нежеланието си да се обвърже с натоварения си график. Но причината за това се оказа много по-сериозна.

Изданието прави скандално разкритие, защо Антон Хекимян да отведе красивата Василена до олтара. Оказа се, че в основата на всичко това стои атлетичен красавец. От това лято Тони, както го наричат има връзка с него, твърди „Таблоид“.

Advertisement:

Според последния източник амбициозният журналист няма никакъв афинитет към жените. Колегите му коментират, че в момента той е интимен със свой колега. В тефтерчето на Хекимян присъстват само известни мъже, въпреки че той не признава за връзките с представители на неговия пол, пише „Таблоид“.

Твърди се, че той е имал връзка за кратко с журналиста Росен Цветков. Но тя се разпаднала заради Наско Месечков. Разследващият журналист зарязал колегата си заради танцьора.

Advertisement:

От три години водещият на сутрешния блок се опитва да поддържа твърдението, че има връзка с Василена Гръбчева. Но истината е, че в момента те са само приятели. Доказателство за това е фактът, че лятото двамата почиваха отделно. Точно тогава Тони срещнал настоящия си любим. Без много да му мисли зарязал привлекателната блондинка.

Огорчена от грозната измяна на любимия си, Василена се хвърлила в обятията на колега от Нова тв.

Наскоро се появиха слухове, че тя и Антон Хекимян правят опити за ин витро бебе. Според запознати това е лъжа. Зад тези слухове стои не кой да е, а самият водещ на сутрешния блок по бТВ.

Advertisement:

Източник: bradva.bg