Лоши новини от болницата! Нещо неочаквано и внезапно сполетя Стоянка Мутафова! Настръхналите лекари тичат към

Лоши новини от болницата! Нещо неочаквано и внезапно сполетя Стоянка Мутафова! Настръхналите лекари тичат към

Advertisement:

кадър: „Нова“ телевизия

Местят спешно Стоянка Мутафова в белодробното отделение!

Лекарите притеснени от лошата кашлица, следствие от настинката ѝ

Advertisement:

“Лекарите прецениха, че трябва да преместят майка в белодробното отделение. Безпокои ги лошата кашлица, следствие от настинката, която още не е отшумяла. Назначиха ѝ нови лекарства. Със сигурност ще я задържат в болницата още няколко дни”, каза вчера Мария Грубешлиева-Муки – дъщерята на Стоянка Мутафова.

Днес е деветият ден, който актрисата прекарва в “Токуда”, след като миналия понеделник постъпи с лек инфаркт и спешно ѝ беше поставен стент. След това се оплака от настинка и вдигна температура. “Хвана ме съклет”, оплака се Мутафова, за която е известно, че изпитва неистов страх от болници и лекарска интервенция. Дори заедно с Муки се измъкват през прозореца на болничната стая преди много години, когато лекар настоява да вкара веднага актрисата за операция на жлъчката.

Advertisement:

Заради този страх повече от 20 години Мутафова отлагаше операцията на очите си и почти беше изгубила зрението си. В края на миналата година се престраши и сега вижда много по-ясно. Сега обаче е най-дългият ѝ престой в клиника. Дъщеря ѝ разказва, че винаги е напускала на своя отговорност и срещу подпис, но сега няма такава възможност. Ще остане, докато се закрепи напълно, вероятно поне още няколко дни, каза Муки. Стоянка помолила да ѝ занесе грозде, някакви плодове, имала апетит, информира „24 часа“.

При нея била на посещение актрисата Ирен Кривошиева, която доста ѝ вдигнала настроението. “Много позитивен човек”, похвали я Муки. Според нея майка ѝ е приела идеята, че трябва напълно да се излекува, преди да се върне вкъщи. А в дома им според Муки е доста хладно.

 

Advertisement:

Източник: bradva.bg