НАЙ-ВАЖНАТА древна находка разкрива КОЙ е истинският ШЕФ на България!

НАЙ-ВАЖНАТА древна находка разкрива КОЙ е истинският ШЕФ на България!

Може спокойно да се каже, че това е най-значимото археологическо откритие на всички времена. BRADVA.BG първа показва на своите читатели изумителната находка, която буквално пренаписва историята, но е потулена от световните кукловоди!

Информацията изтече от високопоставен член на египетския „Върховен съвет по антиките“ – могъщата организация, която контролира в желязна ръка всички разкопки в археологическите съкровищници на Древен Египет.

Според разказа на анонимния източник, предаден от worldtruth.tv в началото на април тази година египетски археолози са се натъкнали на тайна гробница, зазидана в Долината на царете. Отварянето и изследването на гробницата е извършено под строга секретност и пълен медиен мрак. Гробницата датира от 3-то хилядолетие пр. Хр. – самото начало на Старото царство. В нея е открит саркофаг и мумия на жрец, доста скъпоценности и мумифицирани животни.

В саркофага на жреца върху гърдите на мумията е лежал изумителен артефакт – бронзов медальон, който разкрива нещо изумително:

На древния медальон без никакво съмнение е изобразено извънземно същество, а под него летяща чиния. Това е „бащата на човечеството“.

Под космическият кораб виждаме диск с изображение на хибриди между извънземни и хора – фараоните, които са „назначените лидери“ на Древен египет – над тях е Слънцето – символът на вечната извънземна власт, която бди над нас.

Под фараоните са изобразени божества, познати ни от египетската митология. Според редица алтернативни изследователи, древните инженери на човечеството са създавали хибриди между животни и хора и наистина е имало същества с човешки тела и глава на крокодил или птица.

BRADVA.BG ПРЕДСТАВЯ ЕДИНСТВЕНОТО ВИДЕО НА ИЗУМИТЕЛНИЯ АРТЕФАКТ, КОЙТО ВЕЧЕ Е ЗАКЛЮЧЕН ДЪЛБОКО В СЕКРЕТНИТЕ АРХИВИ НА ЕГИПЕТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО:

Но защо службата оглавена от светилото на египетската археология Д-р Захи Хауаз потулва това изумително откритие !?

Този медальон на практика доказва без никакво съмнение, че египетската цивилизация, и човечеството като цяло са сътворени от извънземни същества – галактически кукловоди, които са делегирали властта на Земята на хибридни същества.

Според анонимният информатор, това е изключително опасна истина по една проста причина – схемата е в действие и днес!

Той твърди, че по голямата част от световните лидери и до ден днешен са подобрени варианти на хибридните фараони. Те вече нямат издължени черепи и странни тела, но все така са носители на извънземния ген!

 И тук идва интересната част – цитирани са конкретно американският президент Барак Обама, както и ВСИЧКИ лидери на държави членки в ЕС!

Приликата на Обама с извънземния фараон Ехнатон е поразителна, все едно му е правнук!

Нека не забравяме, че и България е член на ЕС, но кой е „извънземният наместник“ у нас!?

Някои от вас ще кажат с насмешка, че това е президентът  Плевнелиев, но в спорните му управленски решения едва ли може да се открие намесата на висш разум.

По-вероятният кандидат безспорно е премиерът Бойко Борисов. Той се вписва в профила: Дългогодишен лидер, който е изключително популярен сред народа и харесван и поддържан от чуждите управници.

Ако теорията, че светът е контролиран от извънземни е истина, те не биха позволили стратегически важна държава като България да бъде управлявана от случаен човек.

Дали подобно на фараоните, българският премиер е извънземен хибрид – едва ли някога ще узнаем. Това е великата тайна на човечеството, която е била крита от хората в продължение на 5000 години, едва ли ще доживеем да чуем официално признание на истината./BRADVA.BG

Източник: bradva.bg