Георги Христов направо разтърси цяла България с това, което призна: Криех го цял живот, но е време да призная. Аз….

Георги Христов направо разтърси цяла България с това, което призна: Криех го цял живот, но е време да призная. Аз....

Advertisement:

Георги Христов направи разтърсващо признание: Имам деца, но ги крия!

Георги Христов призна, че има две деца, които умишлено крие от медиите

Георги Христов има син на 18 години от рускиня и още едно момче, от българка

Advertisement:

Георги Христов направи разтърсващо признание! Пред камерите на Папараци естрадната ни легенда обяви, че има деца, при това цели две! Но умишлено ги крие от вниманието на медиите и светлините на прожекторите. Признанието му е особено разтърсващо, предвид факта, че години наред се спекулираше със сексуалната му ориентация.

И дали изобщо си пада по жени.

Advertisement:

С признанието, че има двама сина, при това от две различни жени, певецът напълно затвори устите на недоброжелателите. Първородният му син даже вече е пълнолетен, но расте в Русия с майка си. Той е плод на кратката връзка на Христов с руска балерина, която била част от негов балет за турне в средата на 90-те години на миналия век.

След завръщането си в Русия, жената изненадала певеца като му се обадила и го поставила пред свършен факт, заявявайки, че е родила дете от него. Изпълнителят на „Синева“ не се колебал и заминал за Москва, където признал момчето.

Именно наследникът му е причината той всяка година да ходи в руската столица поне по два пъти и да остава около две седмици, научиха от vsekiden.com.

Освен него, Георги Христов има още един син, по-малък, от връзка с българка. Който също пази в дълбока тайна. Вторият му син и майка му редовно му ходят на гости в дома му, а това лято дори са били заедно на море.

Певецът е категоричен, че не желае да коментира тази тема, тъй като за него личният му живот е неприкосновен. От години Христов е известен именно с факта колко е ревнив по отношение на семейството и връзките си.

Advertisement:

Източник: zajenata.bg