СТОЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ТЯХ! ТЕЗИ ДВЕ БЪЛГАРСКИ БАНКНОТИ СА ПРОКЪЛНАТИ! ВИЖТЕ КОИ

СТОЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ТЯХ! ТЕЗИ ДВЕ БЪЛГАРСКИ БАНКНОТИ СА ПРОКЪЛНАТИ! ВИЖТЕ КОИ ВЗРИВЯВАЩО РАЗКРИТИЕ НА СЛУЖИТЕЛ ОТ ПЪРВО ГЛАВНО! ЕТО КОЙ Е ПОЕЛ ЮЗДИТЕ У НАС СЛЕД ЛУКАНОВ! ДЪРЖИ ДО ДНЕС

Advertisement:

 

Варненец разкри прокоба в българските банкноти, заради които страната ни е в толкова тежко икономическо положение в продължение на десетилетия.

Според П.У. изображенията на банкнотите носят нещастия и беди на България. Мъжът предпочита да остане анонимен, за да се предпази от зловредни влияния.

Advertisement:

Той обаче твърди, че е направил подробен анализ на изображенията на всички банкноти чрез специални езотерични методи, пише „Ретро“

„Острие пронизва лъва на двадесетолевката. Копие като лък на цигулка е забито в сърцето на Алеко на 100-те лева. На гърба на петолевката има забулена бременна жена, а през гърлото й минава коса – като тази на смъртта.

Advertisement:

Отпред пък има човек с трънен венец. На 50-те лева е любимата на Пенчо Славейков – Мара Белчева, а се вижда как духът напуска тялото“, сензационно показа мъжът.

Автор на картината с бременната жена е художникът Иван Милев. Според варненеца дори хората, които държат в портфейла си копюри от по 5 и 20 лева ги грози опасност.

Той е на мнение, че за да се оправи България всички изображения на банкнотите трябва да се сменят.

Advertisement:

Източник: bradva.bg