ТАЙНОТО ПРОРОЧЕСТВО НА ВАНГА ЗА ДОНАЛД ТРЪМП НИ ИЗПРАВИ КОСАТА!

ТАЙНОТО ПРОРОЧЕСТВО НА ВАНГА ЗА ДОНАЛД ТРЪМП НИ ИЗПРАВИ КОСАТА!

Advertisement:

Помните ли сляпата българска пророчица, която предрече 11 септември и раждането на ИДИЛ? Е, тя има лоши новини за президента на САЩ, пише английският сайт unilad.co.uk. Баба Ванга, която е известна като „Нострадамус на Блаканите” е предрекла, че Обама ще бъде последния президент на САЩ. Тя позна, че 44-тият президент на Америка ще бъде афроамериканец, но също така го обяви и като последния президент на Америка.

Принципно, бихме били щастливи да подминем това предсказание, но Ванга е рекордьорка в осъществените си видения. Пророчицата, която умира през 1996 година, е на правила хиляди предсказания за бъдещето , които имат 85% точност, пише Блиц.
 
Предсказанието за промяната на климата и топенето на ледниците, са само малка част. Тя предупреждава за тях през 1950 година, когато казва „студените райони ще станат топли.. вулканите ще се събудят”, припомня unilad.co.uk.

Advertisement:

През 1989 тя предупреди за „американските братя”, които ще бъдат атакувани от „две стоманени птици”, което е изумително съвпадение с атаките срещу кулите близнаци през 2001 година.
 
Също така, тя предупреди и за групата мюсюлмански екстремисти, които ще нахлуят в Европа през 2016, като определя този момент за „велика Мюсюлманска война”, която започва по време на арабската пролет  през 2010 година, която евентуално може да завърши с издигането на халифат през 2043 година, с център Рим.
 
Политическите предсказания на Ванга започват да се сбъдват посмъртно. Възможно ли е 45-тото президентство да завърши с убийство, или Доналд Тръмп е просто киборг, каквато информация също е излизала?   

Advertisement:

Източник: bradva.bg