Малката булка се завръща с продължение: Какво да очакваме след финала?

Малката булка се завръща с продължение: Какво да очакваме след финала?

Малката булка се завръща с продължение, очакваме „Дъщерята на Ананди“

След разтърсващия финал на Малката булка, зрителите няма да останат разочаровани. Нова телевизия е закупила и продължението на сериала — „Дъщерята на Ананди“. Смъртта на Калиани разплака феновете, а много от тях тъгуват и за Ананди. Историята изглеждаше сякаш ще остане незавършена, но това не е съвсем така.

Сценаристите решиха да създадат изцяло нова сюжетна линия, която да бъде посветена на Ананди и дъщеря й. Пътят, по който тръгва младото момиче вълнува всички.

Издаваме в аванс малко от сценария на новия сериал, а скоро очаквайте и други новини.

Нандини пораства истинска красавица, но вместо да поеме по пътя на майка си, решава да стане лекар. Тя е всеотдаен млад стажант в болница, подобно на Джагдиш. И също като него има някои проблеми.

Бракът й с Кундан, макар и смятан за невалиден, всъщност остава в сила, макар и децата да са разделени. В същото време на хоризонта се появява млад американец, който си пада по нея. Самата Нандини е увлечена по трети младеж, който не изглежда заинтересован обаче от нея“.

В този объркан свят на чувства бъдещата лекарка ще трябва да внимава, на кого се доверява. До нея естествено е и Шивам, верен на сестра си, но със свои любовни терзания.

Междувременно предстои да разберем, дали Ганга, Джагдиш, Ману, Амол и останалите герои от поредицата ще се появят в новия сериал. Слуховете гласяха, че това е малко вероятно да се случи заради твърдия отказ на част от актьорите да продължат снимките. По всяка вероятност сценаристите ще убият Ананди или ще я заменят с друга актриса. Торал Распутра, която трета влезе в кожата на героинята твърдо отказала да играе в продължението, издават колегите от http://tvnovellas.blogspot.bg.

След Малката булка ще гледаме продължението й като „Дъщерята на Ананди“

Същото се отнася и за Грейси Госвами, която познаваме като малката Нандини. Тя също е заменена от друга актриса. А коя е тя, предстои да видите скоро.

Източник: kliuki.ws