Натали Трифонова разкри цялата истина за връзката си със Слави! Ето какво ни разказа

Натали Трифонова разкри цялата истина за връзката си със Слави! Ето какво ни разказа

Advertisement:

Натали Трифонова си призна, че е влюбена.

Прекрасната блондинка от прогнозата за времето на БТВ толкова бързо се намести и светските хроники, колкото и пред картата на България със слънца и облаци. Натали категорично няма как да не закове вниманието ви, а щом една красива жена се появява по телевизията, мигновено трябва да се направи проучване по какви точни пътища е стигнала до там.

Така името й веднага се замесва с някой известен и влиятелен мъж.

Advertisement:

Съвсем скоро след дебюта си в БТВ, Трифонова бе въвлечена в страстна авантюра с шоумена със същата фамилия Слави Трифонов . Заговори се за рождени дни, скъпи коли за подаръци, бебета за юбилей и какво ли още не. Междувременно синоптичката продължава да недоумява как името й бе свързано с Дългия.

Тя не крие, че двамата се познават, но запознанството им се е случило поркай формата на „Шоуто на Слави“ „Танцувай с мен“, където водещият не я избра да продължи напред. Сега двамата се срещат по коридорите на телевизията и не Дългия е владетелят на нейното сърце. Натали признава, че е влюбена, но не в Слави. Не желае да разкрие самоличността на мъжа до себе си и съдейки по думите й, той май не е от известните.

Advertisement:

Трифонова смята, че интелектът, образованието, уравновесенността и емоционалната култура на един мъж са най-важните качества и явно е успяла да намери всичко това в един-единствен човек. Тя не отрича за връзката си с Деян Веселинов, която също стана публично достояние, до държи да подчертае, че никога не е имала интимни отношения с бившия си шеф Николай Бареков.

След като завършва гимназия, синоптичката записва в УНСС, но още в първи курс отива на кастинг в TV7 и стартира кариерата си като водеща на прогнозата за времето, а след това получава своя рубрика в емисията новини и на по-късен етап и собствено предаване. Това израстване мнозина отдават точно на тесните отношения с Бареков, което тя изрично отрича, пише „24 часа“.

Сега Трифонова достигна нов връх в кариерата и славата си. Става в 4 часа сутринта, но е винаги усмихната. Стресът и напрежението бори със… задачи по математика. Колко и да е чудно, особено като се има предвид, че е блондинка, Натали е доста добра в точките науки и уравненията са нейният начин да разпуска. Освен това от 9-годишна е запалена по танците и продължава да тренира, но сега по-скоро за удоволствие и тонус.

Освен за водеща на прогнозата за времето, Натали определено има качества да представя и спортните новини. Тя е запалена на тема футбол и не пропуска мач на любимия си „ЦСКА“, който гледа с чаша вино в ръка. Освен в танците, притежава и завидни умения в боулинга и дори се е явявала и печелила куп турнири като по-малка.

Advertisement:

Източник: zajenata.bg